Algemene Voorwaarden

Neem hier kennis van de Algemene Voorwaarden. De kern van het verhaal: denk na voordat je iets doet, je bent verantwoordelijk voor je eigen handelen.

Identiteit

EngineerAtHome.com is een website van C4 Publishing. U kunt ons bereiken via het contactformulier.

Zorgvuldigheid

EngineerAtHome.com stelt de informatie op deze website met grote zorgvuldigheid samen. EngineerAtHome.com streeft naar actuele en duidelijke informatie. Toch kunnen wij niet garanderen dat deze informatie volledig juist is of blijft. Aan de informatie op deze website kunnen bezoekers van de site dan ook geen rechten ontlenen.

Aansprakelijkheid

EngineerAtHome.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit het gebruik van (de inhoud) van EngineerAtHome.com. EngineerAtHome.com is niet verantwoordelijk voor content geplaatst door gebruikers. EngineerAtHome.com is niet aansprakelijk voor data-verlies of schade voortvloeiend uit het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de dienstverlening.

EngineerAtHome.com bevat beschrijvingen voor het uitvoeren van allerhande projecten. Indien u deze beschrijvingen volgt, denk dan bij elke actie zelf na voordat u deze onderneemt. De beschrijvingen bieden geen enkele garantie tot het slagen of veilig uitvoeren van de beschreven handelingen. U bent zelf verantwoordelijk voor hetgeen u doet.

Fatsoenlijk gedrag

EngineerAtHome.com biedt bezoekers de mogelijkheid een reactie achter te laten. Deze reacties dienen van fatsoenlijke aard te zijn en mogen derhalve geen inbreuk maken op auteursrechten, grof taalgebruik bevatten, discriminerende teksten bevatten, reclame maken of verwijzingen naar dergelijke content bevatten. Reacties die niet aan onze voorwaarden en fatsoensnormen voldoen zullen worden verwijderd.

Privacy

EngineerAtHome.com zal de privacy van zijn bezoekers en gebruikers in acht nemen. EngineerAtHome.com gebruikt de volgende software van derden: Google Analytics en Adsense. Deze software plaatst cookies voor het verzamelen van gebruiksstatistieken en het tonen van relevante advertenties.

Copyright

Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt zowel voor teksten als beeldmerken, foto's, logo's en illustraties. De informatie op deze website mag niet zonder schriftelijke toestemming van EngineerAtHome.com worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt.

Gesponsorde inhoud

Sommige artikelen op EngineerAtHome.com bevatten affiliate-links. Indien u een aankoop bij een van de aangesloten webshops doet ontvangt EngineerAtHome hier een commissie over. EngineerAtHome streeft ernaar alleen samen te werken met kwalitatieve webshops, en enkel producten te vermelden waar wij zelf 100% achter staan. Desondanks zijn wij niet verantwoordelijk voor de gelinkte inhoud.