Adverteren & Sponsoring

Hé, jij houdt niet van advertenties maar wél van kwaliteitscontent? Dat mag, maar misschien wil je dan een donatie doen via PayPal of creditcard?

Of doe je aankopen via één van onze winkelpartner-links in de zijbalk.

Engineer at Home trekt bezoekers geïnteresseerd in techniek. Bent u actief in de elektronica, werktuigbouw, software, of soortgelijke branches? Bereik via Engineer at Home precies uw doelgroep!

Adverteren

U kunt op verschillende manieren adverteren op Engineer at Home, bijvoorbeeld met een leaderboard, banner in de sidebar, banner in de content, of met een eenvoudige tekstlink. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via het contactformulier.

Gesponsorde artikelen of vacatures

U wilt de juiste mensen bereiken met uw boodschap of vacature? Bij artikelsponsoring levert u (een idee voor) een artikel aan. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via het contactformulier.

Sponsoring van producten

U wilt mensen enthousiast maken over uw product of bedrijf? Bij sponsoring met producten levert u een product en schrijven wij een artikel of review over het product. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via het contactformulier.